قیمت خدمات ما

پسوریازیس

پسوریازیس

بیماری پسوریازیس (صدف)، یک بیماری مزمن التهابی پوست است که علت و درمان قطعی برای آن وجود ندارد. ضمن آنکه این بیماری با سیستم ایمنی در ارتباط است. عوارض زودرس یا دیررس آن بر کیفیت زندگی بیماران تاثیر می گذارد،لذا تشخیص به موقع و درمان صحیح این بیماری موجب کاهش عوارض و کنترل پیشرفت بیماری خواهد شد.

 علایم:  

پسوریازیس یا دارالصدف یک بیماری مزمن التهابی با علایمی چون ضخیم شدن پوست، پوسته پوسته شدن قرمزی خود را نشان می دهد. این بیماری به سیستم ایمنی مرتبط بوده و سرعت تکثیر و رشد سلول های پوستی بطور نامتناسبی بالا می رود در نتیجه چندین لایه سلول مرده در سطح پوست تجمع می کنند که همان پوسته های پسوریازیس را تشکیل می دهند. این  لایه ها بیشتر در اطراف پوست سر، آرنج و زانوها ظاهر می شود و  با خارش و گاهاً درد همراه است.

 

انواع گوناگونی از این بیماری وجود دارد که 5 نوع آن شایع تر است:

 

پسوریازیس پلاکی (شایعترین نوع)،قطره ای، معکوس، وسچولر و اریترودرمیک

 روش درمان:

  • در حال حاضر این بیماری درمان قطعی ندارد، اما داروهای بسیاری وجود دارند که با استفاده از آنها، بیماری پسوریازیس کنترل می‌شود. با توجه به متفاوت بودن پسوریازیس در افراد مختلف، روش درمان در هر فرد بسته به سن، جنس، شغل، وسعت بیماری و بسیاری از عوامل دیگر متفاوت خواهد بود.
  • کورتیکواستروییدهای موضعی معمولاً شایعترین درمانی است که برای پسوریازیس استفاده شده، باعث کم شدن التهاب و تحریک پذیری پوست می‌شود. نکته مهم درمصرف کورتیکواسترویید های موضعی آن است که غالباً پس از مدتی، دیگر آن پاسخ مطلوب ابتدایی حاصل نمی‌شود، ضمن آن که خطر نازک شدن پوست در اثر مصرف این داروها نیز وجود دارد.
  • تاباندن نور ماوراء بنفش به پوست به صورت منظم وتحت نظارت پزشکی است. درمان درکلینیک پوست یا درخانه با دستگاه فتوتراپی انجام می‌شود. بیمار پس از مصرف دارویی به نام پسورالن، در برابر اشعه ماوراء بنفش (UVA) قرارمی‌گیرد. در نتیجه  به  این روش درمانی، PUVA درمانی گفته می‌شود. امروزه علاوه بر PUVA از طیف‌های اختصاصی‌تری از ماوراء بنفش همچون UVB نیز در درمان پسوریازیس استفاده می‌شود.  

داروهای سیستمیک:

  • متوترکسات : اولین دارویی است که برای این منظور بکار می‌رود. این دارو تکثیر سلول‌های پوست را کم می‌کند، قرص همراه با اسید فولیک تجویز می گردد.
  • مشتقات ویتامین آ: که به رتینوئیدها معروف هستند مانند نئوتیگازون که باید با آب فروان میل شود. نوع روغن مصرفی جامد نباشد. با توجه  به تاثیر احتمالی  این دارو بر افزایش چربی ها خون و آنزیم های کبدی چک آنزیم های کبدی و چربی خون در طول دوره درمان الزامی می باشد. در طول دوره درمان و پس از قطع آن تا 3 سال  از بارداری خودداری نمایید.

 

داروهای بیولوژیک :

  •  معمولاً برای پسوریازیس متوسط تا شدید و ورم مفاصل پسوریاتیک که درمان‌های دیگر پاسخ نمی‌دهد تجویز می‌شوند.
  • چگونه خارش را در بیماری پسوریازیس کم کنیم؟
  • استفاده از کرم و پماد غلیظ برای نگهداشتن آب در پوست از خارش جلوگیری مینماید.
  • پوسته پوسته‌ها با استفاده از نرم کننده ها به حداقل برسانید.
  • دوش آب سرد و کمپرس سرد نیز می‌تواند خارش را تسکین دهد.

مدت اقامت در ایران:  متناسب با طول دوره درمان حداقل 10 روز

مدت اقامت در بیمارستان:  7 تا 10 روز

مدت زمان بهبودی کامل:  1 ماه  ( بیماری مزمن بوده و بهبودی ضایعات زمانبر است)

بازگشت به محل کار:  در صورت کاهش علائم امکان بازگشت به کار پس از 2 هفته وجود دارد

 

قیمت: 300 - 400 دلار (without the cost of biological drug)

درخواست ویزیت