قیمت خدمات ما
ERCP for stenting of biliary strictures
ERCP (Endoscopic Retrograde Cholangio Pancreatography) نوعی از آندوسکوپی تشخیصی و درمانی است که جهت ارزیابی مجاری صفراوی و لوزالمعده مورد استفاده قرار می گیرد. این پروسیجر با بیهوشی نسبی و تزریق سداتیو در بیماران انجام می شود.
تکنیک ERCP تلفیقی از دو تکنیک آندوسکوپی و فلوروسکوپی است که نه تنها در درمان، بلکه در تشخیص بسیاری از بیمار همانند کبد، کیسه صفرا، مجاری صفراوی و پانکراس از آن استفاده می شود. همچنین این تکنیک میتواند تصاویری عالی از ناهنجاری های مجاری لوزالمعده و کیسه صفرا فراهم کند و دارای این قابلیت است که در هنگام تصویربرداری درمان های لازم برای بسیاری از ناهنجاری ها انجام دهد.
ناهنجاری هایی که می تواند با ERCP تشخیص و تحت درمان قرار گیرد شامل موارد زیر است:
- انسداد یا سنگ در مجاری صفراوی
- اختلالات مجاری صفراوی و یا پانکراس
- انسداد یا باریک شدن مجاری پانکراس
- تومورها و سرطانهای لوزالمعده
- عفونت در مجاری صفراوی
- سنگهای لوزالمعده
- بسته شدن مجرای صفراوی و لوزالمعده
البته باید ذکر کرد که کاربرد ERCP تنها به موارد بالا منتهی نمیشود. در بعضی از موارد پزشکان برای یافتن علت درد شکمی غیرقابل توضیح یا یرقان ازتکنیک ERCP استفاده می کنند.
مراقبت های قبل، حین و تکنیک انجام کار ERCP:
ERCP- در بخش آندوسکوپی بیمارستان شریعتی انجام می شود.
-به دلیل آنکه دستگاه آندوسکوپ وارد معده می شود و باید معده خالی باشد، بیمار از 8 ساعت قبل از ERCP از خوردن منع میشود.
-بیماربایستی در ابتدا فرم رضایت نامه را امضاء کند.
- همراه داشتن مشاوره قلب در بیماران قلبی و بالالی 50 سال و مشاوره ریه در بیماران با سابقه بیماریهای تنفسی، آسم و تنگی نفس الزامی است.
- بیمار در صورتی که به مواد بیهوشی، چسب، انواع داروها، ماده کنتراست و لاتکس حساسیت دارد بایستی تیم درمان را در جریان قرار دهد.
- خانم های باردار به علت تاثیرات مخرب اشعه ایکس بر روی جنین بایستی تیم درمان را در جریان بارداری خود قرار دهند. انجام این پروسیجر در خانم های باردار بهتراست به بعد زایمان موکول گردد.
- قبل از ERCP انجام آزمایش خون( CBC, PT, PTT, INR ) الزامی است.
- در مواردی که بیمارجهت کنترل قند خون از داروی های دیابت استفاده می کند بایستی به پزشک اطلاع دهد.
-در صورتی که بیمار، داروی رقیق کننده خون ( پلاویکس ، وارفارین و آسپرین ) مصرف می کند بایستی پزشک را مطلع نماید.
- بیمار در اتاق انجام پروسیجر، بیمار به پهلوی چپ خود بر روی تخت دراز میکشد.
-داروهای سداتیو توسط متخصص بیهوشی از طریق رگ محیطی به بیمار تزریق می شود. این داروها برای بیمار حالت خواب آلودگی شدید ایجاد میکند. معمولاً ته حلق بیمار با اسپری بی حس می شود.
- بیمار در طول پروسه انجام ERCP می تواند به آسانی تنفس کند.در طول انجام عمل، فشار خون و اکسیژن بیمار و تمام علایم حیاتی مانیتور خواهد شود.
- لوله آندوسکوپ قابل انعطاف از دهان ، مری ، معده عبور می کند و به اثنی عشر محلی که دهانه لوزالمعده و مجرای صفرا نمایان است میرسد. سپس یک کاتتر کوچک از طریق آندوسکوپ و تحت تصویر برداری فلوروسکوپی وارد می شود. ماده کنتراست از طریق کاتتر به درون مجرای لوزالمعده و کیسه صفرا تزریق می شود تا بتوان از طریق تصویربرداری اشعه ایکس آناتومی این ساختارها را مورد بررسی قرار داد.
-ممکن است اعمال دیگری همانند نمونه برداری( بیوپسی)، شستشوی نواحی ناهنجار برای بازکردن، استنت گذاری برای مجرای باریک شده و یا خرد کردن سنگ به منظور باز کردن مجاری صفرا و لوزالمعده انجام شود. طول انجام پروسیجر ERCP معمولا سی دقیقه تا دو ساعت به طول می انجامد.
- بعد از عمل ERCP در صورت برگشت رفلکس بلع با اجازه تیم درمان بیمار می تواند از حالت ناشتایی خارج گردد.
- عمدتاً در این پروسیجر نیاز به بستری شدن طولانی بیمار وجود ندارد. مدت زمان اقامت بیمار در بیمارستان غالبا 24 ساعت است.
شروع عمل ERCP در بیمارستان شریعتی به سال1378 برمی گردد و تا کنون بیش از 10000 بیمار توانسته اند از این روش تشخیصی- درمانی بهره مند گردند.
این تکنیک در بیمارستان شریعتی با حضور یک تیم درمانی مجرب که شامل فوق تخصصی گوارش ، متخصص بیهوشی و دستیار مجرب است روزانه انجام می گردد.
مدت اقامت در بیمارستان: 5 روز
مدت اقامت در ایران: 10 روز
قیمت: 600 دلار
درخواست ویزیتانتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: